Mind in Balance

Jouw drukke leven, zonder druk

Werk, kinderen, sport, familie, partner, vriendinnen, vrijwilligerswerk, etc. We zijn zo druk met van alles en iedereen dat we bijna voorbij gaan aan onze eigen ideeën, gevoelens en wensen. Het is een uitdaging om alle ballen altijd maar in de lucht te houden, en dát geven we liever niet toe. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk.  

Af en toe een korte pitstop doen kan helpen. Door rust en ruimte te creëeren ben je beter in staat om keuzes te maken.  Wekelijks gaan we sporten en werk je aan je conditie, gewicht en kracht. Waarom niet af en toe een mind apk? Lekker in je vel zitten is meer dan je energiek voelen. Balans gaat over bewust keuzes maken. Wil je werkelijk gedrag veranderen en bepaalde dingen anders, volg dan ieder seizoen een workshop.

 

Tijdens deze dag ontdek je wat jouw behoeftes zijn, wat jij wil en hoe je dat kan bereiken. Hoe zorg je ervoor dat je alle ballen in de lucht kan houden én een leuke moeder kan zijn.

Mind in Balance wordt ieder seizoen een aantal keer aangeboden. In lijn met het ritme van de natuur, creëren we een korte pitstop om te ontdekken wat voor jou de juiste balans is. Het programma biedt verschillende individuele en groepsopdrachten.

  • Ontdek je patronen en (belemmerende) gedachten;
  • Krijg meer focus, thuis en op het werk;
  • Weet waar je grenzen liggen;
  • Creëer rust en overzicht en daardoor meer plezier en energie.

  • Flyer Mind in Balance